Bremakker 15, Bilzen

Welkom bij The Sun Factory

Outdoor Furniture Exotan
Casablanca Lounge Taupe

Produkt informatie

Texfabric:

De vulling van de kussens van de loungeset is van zeer hoogwaardig, waterdoorlatend en rot- en schimmelvrij materiaal. De sterke Texfabric buitenstof zorgt ervoor dat het meeste (regen-) water niet door de stof gaat. Het water wat wel zijn weg vindt door de stof zal snel worden afgevoerd door de fast-dry-foam vulling. De open structuur aan de onderzijde van de kussens en het frame geven het water alle kans om snel weg te lopen. Hierdoor zijn de kussens binnen een mum van tijd droog. Extra advies is om bij regen de kussens omhoog te zetten en de kussens voor gebruik met een droge doek af te nemen om de droogtijd nog meer te versnellen.

Om jarenlang plezier te hebben van de loungeset adviseren wij om de kussens na het zomerseizoen droog op te bergen. De frames kunnen probleemloos het hele jaar buiten blijven staan.

Voor een optimaal gebruik en lange levensduur raden wij aan om de Exotan all weather producten met Texfabric te onderhouden. De Texfabric buitenstof is eenvoudig te reinigen met water en zeep of met het beste middel: Exotan Care Wicker & Textilene cleaner (ECP 500). Voor een langdurige optimale bescherming adviseren wij na verloop van tijd, na het reinigen, ook de Exotan  Care Wicker & Textilene protector (ECP 700) te gebruiken. Deze heeft u direct na aankoop niet nodig, echter op lange termijn werkt deze protector vuilafstotend en brengt extra Uv-bescherming aan. Voor reiniging kunnen de schuurpads gebruikt worden en voor bescherming de aanbrengdoeken.